Pot do zmage naših judoistk s Citroënom C3 Aircross

  • Pooblaščeni prodajalec vozil Citroën Avto Moste je že tretje leto zapored ponosni mobilni partner judoistkama Andreji Leški in Kaji Kajzer. Mladi športnici sta prejeli ključe Citroëna C3 Aircross in se odslej vozita z vsestranskim modelom, ki jima s svojo prostornostjo in prilagodljivostjo omogoča udobne in varne poti na treninge in tekmovanja.

Citroën C3 Aircross, ki jima dela družbo na njunih vsakodnevnih poteh navdušuje s svojo praktičnostjo in prostornostjo. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 Aircross avtomobil, ki izkazuje svoj energični značaj in ponuja številne barve kombinacije in zanimive detajle, kar odraža tudi osebnost naših judoistk. Tako Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov kot tudi Kaja Kajzer, evropska podprvakinja v kategoriji do 57 kilogramov, sta individualno izbrali barvo svojega Citroëna C3 Aircross, ki najbolj poudarja njuno osebnost.

Tomaž Jeran, direktor Avto Moste, je ob podaljšanju sodelovanja izrazil navdušenje in ponos, da lahko prispevajo delček k uspehom slovenskih judoistk. Povedal je: »Z velikim zadovoljstvom in ponosom nadaljujemo s podporo Andreji in Kaji, ki s svojo zavzetostjo, predanostjo in vrhunskimi dosežki na področju juda predstavljata odlični ambasadorki znamke Citroën. C3 Aircross pa je avtomobil, ki je zasnovan za dinamičen življenjski slog, poudarja individualnost in ponuja udobje ter prilagodljivost, kar športnikom omogoča, da se osredotočijo na svoje treninge in tekmovanja. Verjamemo, da je naša podpora Andreji in Kaji način, kako lahko sami prispevamo del k širjenju pozitivnih vrednot in navdihujemo mlade, da sledijo svojim športnim sanjam.«

Andreja Leški je poudarila, da model C3 Aircross vidi kot idealnega spremljevalca na svoji športni poti, Kaja Kajzer pa je izrazila svoje zadovoljstvo nad energijo in razigranostjo vozila, ki po njenem mnenju odraža njeno osebnost in zagotavlja občutek domačnosti ter enostavnost uporabe v vsakdanjem življenju, od prevozov na treninge, tekme in druge poti.  

Deli novico s prijatelji