Fiat v karavani najboljših kolesarjev

  • V teh dneh poteka eden največjih kolesarskih dogodkov 27. dirka po Sloveniji.

V Avtu Triglav smo že vrsto let ponosni sponzor kolesarskega kluba Adria Mobil in kot uradni prevoznik z vozili znamke Fiat tudi dolgoletni partner največjega kolesarskega dogodka pri nas, dirke Po Sloveniji. 

Tudi letos z znamko Fiat nastopamo v vlogi uradnega prevoznika. Za prevoz organizacijskega osebja, sodnikov, spremljevalcev in novinarjev skrbi več kot 50 Fiatovih vozil. Glavni model v letošnji floti je Fiat Tipo, ki bo s svojo zanesljivostjo, zmogljivostjo in prostornostjo pravi partner za ta pomembni kolesarski dogodek; razgibana trasa v kombinaciji s hitrostjo in dinamiko kolesarjev, pospeševanji, zaviranji in spusti  predstavlja zahteven zalogaj tudi za spremljevalna vozila in osebje v njih.

Kolesarji bodo v družbi vozil Fiat do tradicionalnega cilja v Novem mestu 13. junija prevozili 803,7 kilometrov. Verjamemo, da bo tokratna, že 27. dirka po Sloveniji pomembno zaznamovala junijsko športno dogajanje tako v Sloveniji kot svetu, in zadovoljni smo, da lahko prispevamo k uresničevanju tega izjemnega tradicionalnega dogodka. Verjamemo v odličnost organizatorjev in kolesarjev ter vsem skupaj želimo uspešno tekmovanje.

Deli novico s prijatelji